İzdüşüm 11. Sayısı Yayımlandı

EDİTÖRLERDEN

Heyecanlı ve pandemiden dolayı biraz da tedirgin bir şekilde başladığımız bu yolculukta 10. sayımızı başarılı bir şekilde geride bıraktık. Okuyucularımızdan ve arkadaşlarımızdan aldığımız güzel geri dönüşler sayesinde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü?nün öğrenci dergisi olan İzdüşüm?e yeni ekibimizle kaldığımız yerden devam etmenin mutluluğunu sizlerle paylaşmak istiyoruz. 11. sayımızı daha farklı kategorilerde ve daha farklı bakış açılarıyla oluşturduk. Özverili bir şekilde çalışmamızın sonucunda ekip arkadaşlarımızla çıkartmış olduğumuz bu sayıyı sizlere sunmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Bu sayımızın içeriğini kurgularken çeşitli konulara yer verip aynı zamanda okurlarımıza yeni bakış açıları kazandırabilecek yazılar sunmak istedik. Bu fikirden yola çıkarak, yeni sayımızı ?Gençlik ve Gelecek? teması etrafında kurguladık. 11. sayımız için, bölüm arkadaşlarımızın yıl içinde aktif olarak yer aldığı faaliyetleri, yaptıkları etkinlikleri, gönüllü deneyimlerini ve değişik alanları içeren yazılarını esas aldık. Tüm yazıları aşağıda dergi içeriğinde görebileceğiniz yedi ana tema altında gruplandırdık.

Aşağıdaki sayfadan yeni sayımızda yer alan yazılara ve içeriğin tamamını keşfedebilirsiniz, keyifli okumalar?