MIKTA Ülkeleri Büyükelçileri ile Diplomasi ve Çok Taraflılığın Tartışılması Paneli

T.C. Dışişleri Bakan Yardımcısı, Avrupa Birliği Başkanı, Büyükelçi Sayın Faruk Kaymakcı ve MIKTA ülkeleri büyükelçileri’nın teşrifleriyle 1 Aralık 2022 Perşembe günü saat 14.30’da Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü İhsan Doğramacı Konferans Salonu’nda Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün organize ettiği “MIKTA Ülkeleri Büyükelçileri ile Diplomasi ve Çok Taraflılığın Tartışılması” başlıklı panel gerçekleştirilecektir. Kıymetli Büyükelçilerimizin konuşmacı olacağı etkinliğe tüm ilgilileri bekliyoruz.

Panel öncesi T.C. Dışişleri Bakan Yardımcısı, Avrupa Birliği Başkanı, Büyükelçi Sayın Faruk Kaymakcı ve MIKTA ülkeleri büyükelçileri, Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Haberal, Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Haldun Müderrisoğlu, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Müdürler ve diğer davetlilerin katılımıyla Thermopolium Gastronomi Akademisi (TGA)'da 01 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Panel Tanıtım Videosunu İzlemek İçin Lütfen Tıklayınız