İstanbul Güvenlik Konferansı 2022

Başkent Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi ev sahipliğinde ve Konrad Adenauer Stiftung ortaklığıyla düzenlenen İstanbul Güvenlik Konferansı 2022 25-26 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleşmiştir. Konferansın bu seneki başlığı "Hangisi Kazanacak? Diplomasi veya Caydırıcılık"dır.

Dünya ve Türkiye'den pek çok siyasi, uzman ve akademisyenin katıldığı konferansta Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı ve Stratejik Araştırmalar Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yelda Ongun, Bölüm Başkan Yardımcılarımız ve Stratejik Araştırmalar Merkezi Kurul Üyeleri Doç. Dr. Sezgin Mercan ve Doç. Dr. Haluk Karadağ, Bölümümüz Öğretim Üyesi ve Stratejik Araştırmalar Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Zeki Bulunç, İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Stratejik Araştırmalar Merkezi Kurul Üyeleri Doç. Dr. Fatma Senem Güngör ve Doç. Dr. Kıvılcım Romya Bilgin de yer almışlardır.