2022-2023 SİBUT Genel Kurulu ve Sonuçları

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Topluluğu (SİBUT) olağan Genel Kurulu?nu 03.10.2022 tarihinde saat 16:00?da C-208 numaralı sınıfta gerçekleştirdi. SİBUT tanıtımının yanı sıra SİBUT Çalışma Grubu üyeliği ve aktivitelerinde bölüm öğrencilerinin nasıl yer alabileceğine ilişkin bilgilendirme sonrasında yapılan oylamayla SİBUT Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimleri tamamlandı.

2021-2022 yılları arasında SİBUT Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten ve 2021-2022 eğitim öğretim yılı sonunda mezun olan Gürkan Kızılboğa?dan boşalan başkanlık görevine Diclehan Altınöz seçilmiştir.

Bir önceki Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine özverili çalışmaları için teşekkür ederiz.

Yeni seçilen SİBUT Yönetim Kurulu Başkanı Diclehan Altınöz ile Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Diclehan Altınöz, Yönetim Kurulu Başkanı (d.altinoz12@gmail.com)

Taha Özgüven, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı (tahaozguven46@gmail.com)

Beril Su Yeşil, Genel Sekreter (berilsuyesil8@gmail.com)

Gizem Baygün, Üye (gizembaygun@gmail.com)