V. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Öğrenci Konferansı Daveti

TOBB ETÜ, TED Üniversitesi, Türk-Alman Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği ve bu yıl beşincisi gerçekleşecek olan Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Öğrenci Konferansı'nın bu seneki teması “Çevre ve İklim Değişikliği”dir. 26 Mart 2022 tarihinde TED Üniversitesi'nin ev sahipliğinde hibrid olarak gerçekleşecek konferansa bölümümüzden 4 adet öğrencimiz sunum yapmak üzere katılabilecektir. Eğer çevre ve iklim değişikliği konusunda çalışmanız varsa ya da bu konuda yeni bir çalışma yapmak istiyorsanız katılım amacıyla başvuru yapabilirsiniz.

Katılımcı olmak için gerekli şartlar:

• 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olmak
  • Genel Not Ortalaması'nın (GNO) 2.80 ve üzerinde olması

Başvuru için son tarih 25 Şubat 2022 Cuma günüdür. Başvurularınızı bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Sezgin Mercan'a (e-mail: mercan@baskent.edu.tr) iletebilirsiniz.