BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

Sen De İzdüşüm'e Katkı Sağlamak İster Misin?

SEN DE İZDÜŞÜM’E KATKI SAĞLAMAK İSTER MİSİN?

Bölümümüzün öğrenci dergisi İzdüşüm’e sen de katkı sağlamak ister misin?

Pandemi döneminde yayın hayatına kısa bir süre ara veren İzdüşüm yeni ekibiyle kaldığı yerden devam ediyor. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerinin dergisi İzdüşüm yeni sayısı için hazırlıklara başladı. Sen de yazınla bize katıl.

Yayınlamak istediğin bir yazın mı var ya da yeni bir yazı yazarak mı katkıda bulunmak istiyorsun, İzdüşüm tam da sana göre! Fikirlerini duymak için sabırsızlanıyoruz.

İster akademik bir yazı ister kitap yorumu, istersen de film değerlendirmesi olsun, her türlü fikrini bizimle paylaşmandan memnuniyet duyarız. İzdüşüm’de sizlerin yazılarına da yer vermek istiyoruz.

Eğer İzdüşüm’ün yeni sayısında sen de yazını yayınlamak istersen 18 Nisan Pazartesi günü saat 23:59’a kadar aşağıdaki Google Forms’u doldurman yeterli:

Yazılarla ilgili birkaç ufak hatırlatma:

• Maksimum 2000 kelime uzunluğunda,
  • Türkçe veya İngilizce dilinde,
  • Akademik etik kurallarına uygun ve
  • Sonunda bir kaynakça olmasına dikkat etmelisin.

Kaynakçanı Başkent Üniversitesi Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Enstitüsü’nün de kullandığı Chicago Manual formatına uygun şekilde hazırlamanı bekliyoruz (dipnot veya metin içi alıntı yapılması beklenmemektedir). Ayrıntılar için aşağıdaki linki inceleyebilirsin.

Herhangi bir sorun olması halinde baskentizdusum@gmail.com adresinden bize ulaşabilirsin.

Yazı önerini yalnızca Google Forms üzerinden kabul edeceğimizi unutma.

İlgin için şimdiden teşekkür ederiz. Senin fikirlerini duymayı ve yazını okumayı sabırsızlıkla bekliyoruz…

İzdüşüm Dergisi Yayın Ekibi