Erasmus + Merkezi Projeler ve Türkiye için Fırsatlar Etkinliği

Türkiye Ulusal Ajansı bünyesinde sağlanan Erasmus + Merkezi Projeleri'nin tanıtımı ve deneyim paylaşımı amacıyla düzenlenecek olan "Erasmus + Merkezi Projeler ve Türkiye için Fırsatlar: Üçüncü Dönemde (2021-2027) IPA Fonlarının Verimliliğini ve Üretkenliğini Arttırmak için Entegre Stratejik Yaklaşımının Güçlendirilmesi" etkinliği 1 Nisan'da hibrit olarak gerçekleşecektir. Detaylar linktedir.

Etkinliğin ana oturumları:
• Yeni Dönemde Birlik Programı Tanıtımı • Erasmus+ İş Dünyası İçin Ortaklıklar ve Beceriler (Mesleki Eğitim) • Proje Yararlanıcıları/ Deneyim Paylaşımı Paneli
• Erasmus+ Yükseköğretim • Erasmus+ Eğitim Öğretim
• Erasmus+ Gençlik 2022 Avrupa Gençlik Yılı Ulusal Ajans’ın sunumlarıyla birlikte oturumlarda proje faydalancıları deneyimlerini paylaşacaklar ve yeni çağrıların tanıtımı yapılacaktır.