BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

Duyurular
SAM Paneli: ABD, AB ve Fransa'nın Doğu Akdeniz Politikalarının Etkileri ve Yansımaları

Başkent Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAM) bünyesinde 16 Aralık 2021 günü saat 19.30’da “ABD, AB Ve Fransa’nın Doğu Akdeniz Politikalarının Etkileri Ve Yansımaları” konulu çevrimiçi bir panel düzenlenecektir. Emekli Büyükelçi ve Başkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Ahmet Zeki Bulunç moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan etkinlikte; Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sertaç Hami Başeren, Emekli Tümamiral Mustafa Özbey ve Bursa Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökçe Çiçek Ceyhun konuşmacı olarak yer alacaktır. Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecek etkinlik, tüm ilgilenenlerin katılımına açıktır.

Zoom bilgileri:

ID: 819 4479 0141